Akcija!

“Dolores” — jastučnica od svile u tamnosivoj boji!

39,0 

Dolores Gray je bila šarmantna glumica i pjevačica 50ih i 60ih u starom Hollywoodu. Imala je glas poput “toplog brendija”, razoružavajući osmijeh i neobičan smisao za humor. U toku jednog od njenih nastupa u Imperial Theater, iza bine je buknula vatra. Dok su vatrogasci gasili vatru iza nje, Dolores je nastavila pjevati “Anyone Would Love You”, ljubavnu pjesmu kojom je umirila 1504 uspaničene gošće.

Kada bi glas Dolores Gray imao boju, to bi bila baš ova — misteriozna, duboka, sjajna tamnosiva.

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

U prosjeku spavamo 7 sati svaku noć. To znači da su godišnje kosa i koža lica i vrata u dodiru sa jastučnicom oko 2500 sati.  Svilene jastučnice mijenjaju način na koji spavamo — one su pravi mali SPA kutak kreveta sve dok se ne probudimo!

Dolores ima dimenzije 66 cm X 51 cm. Zatvorena je skrivenim rajfešlusom koji se nalazi sa strane jastučnice.

Satensko tkanje prirodne svile od koje smo krojile Dolores miluje kosu i kožu, a njena antistatička svojstva garantuju buđenje bez naelektrisane kose.

Zbog svojih hipoalergenskih svojstava, svilene jastičnice su odličan izbor ukoliko imate osjetljivu kožu lica kojoj treba dodatna ljubav.

🛁 Sve svilene jastučnice — pa i Dolores — se peru u hladnoj vodi, deterdžentom koji je pH neutralan (ili na kojem je naznačeno da je za svilu). Preporučuje se ručno pranje.

🌪  Ne preporučuje se sušenje u sušilicama, niti na direktnim izvorima toplote ili sunca.

🏄‍♀️ Peglanje nije neophodno. Ako ipak želite ispeglati svoju jastučnicu, ili neku drugu svilenu divotu iz shopa, preporučujemo ih peglati na temperaturi prilagođenoj svili, po mogućnosti preko zaštitnog sloja tankog pamuka.

Laku noć!

P. S. Uz kupovinu bilo koje svilenog proizvoda na Silk by Zdravokosa, možete izabrati svilenu maramu, svilenu scrunchie ili svilenu traku za kosu iz našeg outleta za samo 2EUR!