Akcija!

Svilena traka za kosu u crnoj boji!

9,0 

Svilene trake su detalj kojim se kosa nježno vezala još od davnina, a sada ih vraćamo na velika vrata u svijet njege kose! Možete ih uplesti u pletenicu, igrati se njima kao ukrasom na ruci ili oko struka, ili ih nositi kao usku maramu — zapravo su mogućnosti neograničene!

Jedva čekamo vidjeti kako nosite svoju svilenu traku — pišite nam! <3

Opis

Pored svilenih marama i scrunchies od 100% svile, ovog ljeta kosu će grliti još jedna svilena divotica — široka svilena traka za kosu!

Svilene niti imaju antistatička svojstva — to znači da se od svilenih traka kosa nikada neće elektrisati! Možete ju uplesti u kosu, iskoristiti kao raif, njome ukrasiti visoku punđu ili čak od običnog repa napraviti très chic frizuru!

Ova nježna ljepotica je dugačka 140cm, pa kada ne krasi kosu, može biti diskretan dodatak košulji ili zanimljiv remen na ljetnoj haljini.

Svilene trake  za kosu na vaš prag dolaze upakovane u ekološki prihvatljiv, nježni rižin papir. Ukoliko je traka za kosu poklon, napišite nam posebnu napomenu šta da piše u porukici. 🎁

P. S. Uz kupovinu bilo koje svilenog proizvoda na Silk by Zdravokosa, možete izabrati svilenu maramu, svilenu scrunchie ili svilenu traku za kosu iz našeg outleta za samo 2EUR!

Možda će vam se također svidjeti…